Nieuws

Wij raden onze leden aan deze rubriek regelmatig te bezoeken, gezien wij hen via deze weg trachten permanent op de hoogte te houden van allerhande activiteiten die door onze maatschappij worden georganiseerd of gesteund!!!


Door @ 08/11/20 in Geen categorie, Nieuws

Gezien de coronaperikelen hebben we de voorziene viering op 5 december moeten afgelasten. We hopen dat we onze kampioenen alsnog kunnen eren op onze gekende kampioenenviering.

Gezien we in het ongewisse zijn wat de toekomst zal brengen, werd er reeds beslist om geen trofeeën, bloemen en biermanden uit te reiken. Wel zullen er voor hetzelfde bedrag waardebonnen voorzien worden.

Voor de traditionele winteractiviteiten zullen we eveneens de regelgeving dienen af te wachten of deze mogelijk en verantwoord kunnen doorgaan.

Liefhebbers waarvan we een e-mail adres hebben, kunnen op vraag van de liefhebber een gedrukte versie verkrijgen van de kampioenschappen 2020. Liefhebbers die geen e-mail adres hebben zullen een gedrukte versie per post ontvangen.

Mogen wij aan geklasseerde liefhebbers in de kampioenschappen en diverse klassementen vriendelijk vragen een bon te schenken voor het welslagen van seizoen 2021. Gelieve het Schenking bon voor 1 december terug te bezorgen of de schenking per mail of telefonisch te bevestigen.

De bons zullen voor verkoop worden aangeboden hetzij op de viering hetzij via alternatieve kanalen.

Sportieve groeten,

Het bestuurDoor @ 08/11/20 in Geen categorie, Nieuws

Beste liefhebbers,

Hierbij de kampioenschappen 2020:

Klachten op bovenstaande kampioenschappen dienen overgemaakt voor 22 november 2020.

Sportieve groeten,

Het bestuurDoor @ 08/11/20 in Aanvragen ringen, Geen categorie, Nieuws

Beste liefhebbers,

De hoklijsten 2021 werden reeds verstuurd. Deze dienen uiterlijk op 22 november terug binnengebracht te worden in het lokaal.

Walter zal elke zondag tussen 10u en 12u aanwezig zijn in het lokaal om uitbetalingen van de gewonnen gelden, hoklijsten 2021 en andere zaken te kunnen regelen. Uiteraard kan er ook een afspraak gemaakt worden op 0498/50 86 30.

Ringen 2021 kunnen besteld worden bij het binnenbrengen van de hoklijsten, telefonisch op 0498/50 86 30 of via mail: devrijheid@skynet.be door gebruik te maken van bijgevoegd invulformulier Ringen 2021 en dit uiterlijk op 25 november.

Sportieve groeten,

Het bestuur