Nieuws

Wij raden onze leden aan deze rubriek regelmatig te bezoeken, gezien wij hen via deze weg trachten permanent op de hoogte te houden van allerhande activiteiten die door onze maatschappij worden georganiseerd of gesteund!!!


Door @ 02/08/20 in Geen categorie, Nieuws

Beste liefhebbers,

Hierbij de programma’s voor het weekend van 8 & 9 augustus 2020:

  • KLASSIEKER voor de jonge duiven en PRIJSVLUCHT voor oude & jaarduiven op de zware halve fond met vlucht uit BOURGES NATIONAAL. Inkorving na afspraak en dit op donderdagavond van 17u30 tot 20u30 stipt!!!
  • BESTUURVLUCHT voor oude, jaarduiven en jonge duiven op de halve fond met vlucht uit SERMAISES. Inkorving na afspraak en dit op vrijdagavond van 17u tot 20u stipt!!!
  • BESTUURSVLUCHT voor oude, jaarduiven en jonge duiven uit NOYON. Inkorving na afspraak en dit op zaterdagnamiddag van 15u tot 18u stipt!!!
  • BESTUURSVLUCHT voor oude, jaarduiven en jonge duiven uit QUIEVRAIN. Inkorving na afspraak en dit op zaterdagavond van 18u30 tot 21u stipt!!!
  • MEDEDELINGEN voor het weekend van 8 & 9 augustus 2020.

Liefhebber, gelieve de regels van social distancy te respecteren en steeds mondmasker te dragen! Tevens moeten de afgesproken inkorvingsafspraken STIPT gerespecteerd worden.

Sportieve groeten,

Het bestuurDoor @ 24/12/19 in Geen categorie, Nieuws

Beste liefhebbers,

Hieronder kunnen jullie de foto’s terugvinden van onze geslaagde keizer- en kampioenenviering 2019:

Foto’s

Sportieve groeten,

Het bestuur